Våre selftiming sider finner du på selftiming.com. Der kan du sette opp enkle arrangement og åpne opp for påmelding til disse arrangementene. Resultater fra disse arrangementene vises live.
Under beskriver vi hvilken type utstyr du kan bruke på ulike typer arrangement.
Orientering:
For arrangement med selftiming i orientering så kan man bruke både EKT og Touch-Free i kombinasjon med arrangement på selftiming.com. Utøvere bruker EKT-brikker eller emiTag og påmelding gjøres via selftiming.com.
EKT: EKT postenheter plasseres som på vanlige løp og treninger. Startenhet på start, og EKT postenheter på poster og mål. Avlesing med Emit selftiming Kit, der man man bruker USB avlesingsenhet. Arrangører kan også koble USB avlesingsenhet til PC.
Touch-Free: Touch-Free postenheter plasseres som på vanlige løp og treninger. Startenhet på start, og postenheter på poster og mål. Avlesing med Emit selftiming Kit, der man man bruker ECU som avlesingsenhet. Arrangører kan også koble ECU til PC for avlesing.
Tidene med strekktider vises live på selftiming.com.
Langrenn:
For arrangement med selftiming i langrenn så kan man bruke flere typer utstyr i kombinasjon med arrangement på selftiming.com. Utøvere bruker emiTag og påmelding gjøres via selftiming.com. Nedenfor noen eksempler.
Enkle arrangement med Touch-Free Pro LR (Long Range) på start og mål. På mål må man være tilstrekkelig nær TFP LR for å få registrering. Avlesing med Emit selftiming Kit, der man man bruker ECU avlesingsenhet. Resultater live på selftiming.com.
Enkle arrangement med Touch-Free Pro LR (Long Range) på start og ETS2 4G eller annen målstasjon med loop på mål. Det er også mulig å legge ut mellomtider underveis. Målgang i full fart med liveresultater umiddelbart på selftiming.com.
Enkle arrangement med Fixed loop på start og ETS2 4G eller annen målstasjon med loop på mål. Det er også mulig å legge ut mellomtider ved fixed loop eller ETS underveis. Målgang i full fart med liveresultater umiddelbart på selftiming.com.
Arrangement som går over lengre tid. Det kan være f.eks. turrenn som arrangeres som selftiming arrangement. For å være sikker på hvem som har startet så bør man ha en stasjon som er registrert online på start som f.eks. en ETS med loop. Mellomtider underveis kan være ETS eller fixed loop. Dersom man bruker fixed loop så må an ha avlesing av hver brikke etter mål med ECU. Mål bør være online med ETS2 4G eller annen målstasjon med loop. Resultater og mellomtider live på selftiming.com.